Succesvoller worden vraagt om beweging van lichaam en geest. Want alles wat aandacht krijgt groeit, nietwaar… En welke attitude is nou effectief ten opzichte van je doelen. Gedrag is niet wie je bent, toch kijkt men zo naar je.

Hoe bewegen mensen en organisaties: Mensen hebben hun eigen overtuigingen over hoe ze activiteiten willen vormgeven en het daarbij passende gedrag. Je kan mensen wel op gedrag aanspreken en ze nieuwe vaardigheden leren, hoe ze er over denken bepaalt of ze daadwerkelijk ook wat hieraan gaan/willen doen.

Institute for New Attitude (INA) begint de samenwerking altijd op identiteitsniveau. Waarbij we uitgaan dat je met heel veel talenten geboren bent en waar je heel succesvol in bent. En dat er ook ontwikkelpunten zijn. Alleen dat inzicht al helpt je om succesvoller te zijn. Mits dat natuurlijk je doelstelling is.

Institute for New Attitude staat voor persoonlijke aandacht en geeft groepstrainingen voor diverse vraagstukken :

Commerciële slagkracht:
Hoe brengt je jouw organisatie of product op de juiste manier bij de klant onder de aandacht? En welke attitude hoort daarbij.

Teambuilding /-ontwikkeling:
Samenwerken, welke talenten zitten er in het team en worden die optimaal gebruikt. Houden we elkaar aan de afspraken die we maken, hoe communiceren we met elkaar.

Communicatie:
Je kunt je prima verstaanbaar maken, maar de omgeving ervaart je communicatie als onhandig, niet tactisch of stroef.

Coaching:
Je weet dat er talent in je schuilt, maar dit komt niet altijd tot zijn recht.

Coach the coach:
Hoe inspireer jij je medewerkers. En zorg je dat ze zich ontwikkelen en optimaal gebruik maken van hun talenten?