referenties

Op deze pagina een diversiteit aan referenties. Divers in de zin van mijn dienstverlening.
O.a. diverse trainingen, workshops, communicatievraagstukken e.d.

 

Ina weet met haar warme persoonlijkheid in combinatie met haar deskundige en professionele aanpak als trainer/coach een nieuwe natuurlijke grip en/of invloed te geven op zowel je werkomgeving als je persoonlijk leven. Ongeacht of het een teamsessies is, of het een individuele coaching betreft, je persoonlijke autonomie, de noodzakelijke (zakelijke of in samenwerkingsverband) verbindingen en je lang gezochte ontwikkelkansen en –behoeften worden in gezamenlijkheid opgehaald en naar de praktijk vertaald.

Manager Zorginstelling

Als ik spontaan nadenk over het waarom dat een bedrijf je inhuurt zou ik zeggen dat je een afdeling beter kan maken op het gebied van communicatie en de relatie tussen leidinggevenden en medewerkers kan verbeteren /verduidelijken. Je bent natuurlijk een F (Feeling vanuit MBTI) en kan dus goed de klik maken met de mensen die je traint, zonder dat je het zakelijke uit het oog verliest. Je gooische stem zorgt voor autoriteit zodat de mensen ook dingen van je aannemen. Persoonlijk heb ik altijd veel gehad aan de MBTI die ik van je heb geleerd en ik zou dat ook aan iedereen met een beetje leidinggevende functie aanraden. Jij kunt uitleggen aan welke knopjes je als baas moet draaien voor een bepaald resultaat.

Afdelingsmanager Salesorganisatie

Wat mij heel erg aanspreekt aan jouw stijl is de duidelijkheid die jij steeds geeft in jouw feedback gedurende de trainingen en individuele gesprekken. Je bent eerlijk en oprecht in je terugkoppeling. Je komt zeer kundig over en dat wekt veel vertrouwen. Je doorziet heel snel hoe in een training de deelnemers er individueel bij zitten en pakt snel door om de groep aangesloten te houden. Het is steeds mooi om te zien hoe jij jouw enthousiasme overbrengt op de groep. Dat werkt aanstekelijk. Van de door jou gegeven trainingen, zoals Coreskills, PersonalAttitude, Bootcamp en LAMP is bij mij veel blijven hangen. Ik pas de door jouw aangeleerde technieken nog steeds dagelijks toe in mijn gesprekken met klanten en collega’s. Het heeft mij echt verder geholpen om de verdiepingslag bij mijn klanten te kunnen maken. Tegelijkertijd is het mooi om te zien hoe ik deze ervaring kan delen met mijn collega’s. Met andere woorden: Ik heb hele goede herinneringen aan jouw trainingsaanpak en aan jouw feedback vanuit de individuele coachingsgesprekken.

Salesdirecteur Detacheringsbureau

INA is voor mij al een aantal jaren een belangrijke partner bij het ontwikkelen van leidinggevenden of medewerkers binnen het primaire proces van onze organisatie.
Met succes heb ik onze medewerkers als persoon zien ontwikkelen en/of een betere leidinggevende zien worden.
Ik zou Ina willen typeren als een zeer deskundig, scherp en warm mens.

Manager Zorg

Ina betrekt alle deelnemers bij de training; houdt iedereen betrokken en daarbij is haar communicatie scherp en adrem met heldere formulering met af en toe stukje humor. Zij weet iets neer te zetten en kan de boodschap overbrengen aan een groep en durft mensen aan te spreken op hun gedrag. Ina heeft zelfkennis, is voldoende toegankelijk en heeft een goede time management.

Salesdirector IT Dienstverlener

I know Ina for some eight odd years now. Meeting her has always presented an inspiring moment to me. I have seen her develop into an extraordinary human being – into a person who is really interested to get to know you better. Genuinely interested to see what drives you. Actually, making you aware of what is driving you! She has developed into a remarkable management coach. Fun to work with, but also ready to help you develop further. It is my pleasure to recommend her to you and your management team!

Senior Executive Searcher Recruitment Werving & Selectie Bureau

Ik had over Ina via via positieve verhalen gehoord. Hoewel ik bekend was met MBTI en mijn profiel, wist Ina met haar persoonlijke en scherpe coaching mij inzichten over mijn persoonlijkheid te brengen. Ina is professioneel, analytisch, scherp en prettig om mee te praten. Daarnaast heeft zij, door haar kijk op het leven, hele mooie uitspraken die je echt weer aan het denken zet over wat je hebt en wie je bent. Dit laatste mag rustig worden bestempeld als wauw zonder dat het zweverig wordt.

Eigenaar Organisatie Adviesbureau

Ina heeft als interimmer voor ons als pensioenuitvoerder gewerkt en met veel succes. Allerlei strategische en tactische communicatie ’klussen’ diende te worden geklaard en dat deed Ina met veel succes: een paar jaar later leidde de door haar ingezette aanpak tot het winnen van enkele communicatieprijzen! Daarnaast heeft Ina zich op verzoek van de directie actief beziggehouden met de versterking van de cultuur. We stonden voor een aantal commerciële uitdagingen en de cultuur diende daarop te worden aangesloten en afgestemd. Ina stond aan de wieg van het met succes ontwikkelen van de kernwaarden voor de organisatie. Ina is een welkome aanvulling in elk management team.

Algemeen Directeur Pensioenuitvoerder