Even voorstellen

Sinds 2005 ben ik als jouw trainer en coach actief, en vanaf 2018 werk ik ook als therapeut. Mijn professionele achtergrond begon met het directeurschap Corporate Communicatie bij een beursgenoteerd bedrijf, maar mijn echte passie ligt in het begeleiden van jou op jouw pad naar groei en welzijn.

Wanneer je met een vraag bij me komt, geef ik je alle ruimte om zelf de regie te voeren over jouw reis, want ik geloof sterk in eigen verantwoordelijkheid. Mijn ultieme doel is dat jij meer zelfliefde ervaart, of dat nu via coaching of therapeutische begeleiding is. 

Door het stellen van nieuwsgierige vragen, het creëren van verbinding en samen een doelgericht traject in te slaan, inspireren we verandering. Mijn aanpak richt zich op het begrijpen van jouw diepgewortelde drijfveren en talenten, waarbij we samen op zoek gaan naar patronen die leiden tot zowel professionele als persoonlijke groei.

Met behulp van gecertificeerde methodieken, zoals ACT (Acceptance & Commitment Therapie), NLP, MBTI, mBit, EMDR en hypnotherapie, werken we doelgericht samen om concrete resultaten te bereiken. Of het nu gaat om coaching of therapeutische interventies, ik ben er om jou te ondersteunen op deze prachtige reis naar zelfontdekking en welzijn. Het is bewonderenswaardig en dapper dat je dit proces aangaat, en ik ben hier om je te begeleiden, ongeacht welk pad je kiest.

Ik ben o.a. gecertificeerd in:

Hypno
therapeut

NLP
Master

SuDo
patterning

MBTI
Practitioner

mBit
Coach

EMDR
Therapeut