Even voorstellen

Vanaf 2005 actief als trainer en coach bij diverse opdrachtgevers en sinds 2018 ook werkzaam als therapeut. In het verleden was ik werkzaam als directeur Corporate Communicatie bij een beursgenoteerd bedrijf. In mijn werk als coach breng ik mensen in beweging door aan te sluiten, vragen te stellen en samen op pad te gaan. Ik verdiep me in de drijfveren en talenten van mensen. Op zoek naar patronen met als doel professionele- en persoonlijke groei.
Ik faciliteer door te relativeren, reflecteren, stimuleren, motiveren en inspireren. Ik gebruik naast mijn eigen levenservaringen diverse methodieken. Ik ben o.a. een gecertificeerd SuDo Patterning coach, NLP Master, MBTI practitioner, mBit coach, EMDR- & Hypnotherapeut.
Coachen zie ik als iets vanuit het heden richting toekomst. Het verleden vraagt vaak een meer therapeutische aanpak. Dankzij mijn jarenlange ervaring en gerichte opleiding kan ik beide invullen.

Ik ben o.a. gecertificeerd in:

Hypno
therapeut

NLP
Master

SuDo
patterning

MBTI
Practitioner

mBit
Coach

EMDR
Therapeut